INNSAMLING AV OPPLYSNINGER VED BRUK AV FASADETEK.NO

Denne personvernerklæringen gjelder alle forretningsprosesser hos Østlandske Fasadeteknikk A/S. Erklæringen gir informasjon om databehandling utført av Østlandske Fasadeteknikk og bestemmer formålet og virkemidlene for behandlingen samt databehandling som vi gjør på vegne av våre kunder basert på deres instruksjoner.

Behandling av personlige data er nødvendig for at vi skal kunne ivareta våre kontraktsforpliktelser og betjene deg som kunde. Personlig data kan også benyttes til følgende formål: Salg, kontakt med oss på kontoret, markedsføring, informasjon og bokføring. Om du har innsigelser med hensyn til vår behandling av personvern har du også anledning til å klage til Datatilsynet.

 

 

BEHANDLINGSANSVARLIG:

Østlandske Fasadeteknikk ved Roy Sønsterud

Lyseveien 7
3531 Krokkleiva

E-post: roy@fasadetek.no
Telefon: +47 974 87 1 15

 

 

OPPLYSNINGER SOM INNHENTES

Opplysninger kan registreres og lagres når du registrerer deg på våre nettsider eller når du er i kontakt med oss på kontoret enten via e-post, sms eller når du bruker våre tjenester.

 

 

HVOR LAGRER VI INFORMASJON OM DEG – OG HVOR DELER VI INFORMASJONEN OM DEG MED ANDRE?

UNDERLEVERANDØRER

Østlandske Fasadeteknikk benytter seg også av tjenester levert av 3. part. Her er en oversikt over underleverandører hvor informasjon kan lagres.

TELENOR

Telenor er vår IT leverandør og våre servere ligger hos dem. Telenor sine servere og skylagringsløsninger benyttes blant annet til håndtering av e-post og dokumenter. Informasjon lagres i disse systemene og e-postkorrespondanse eller dokumenter er lagret hos Telenor.

VISMA

Visma er vårt regnskapssystem og nødvendig data for bokføring lagres her. Typisk Navn/adresse/ordrer/faktura.

KOMMUNIKASJON GJENNOM E-POST OG SMS

Som kunde kan du motta e-post og sms rundt ditt kundeforhold. F.eks. vil vi sende deg e-post/sms relatert til ordrer du har lagt inn, sms med sporingsnummer, glemt passord, informasjon rundt din kundekonto, ol. Dette er definert som berettiget interesse og det vil ikke bes om samtykke til dette. Vi benytter også e-post til kommunikasjon.

 

INNSYN OG RETTING

Du har krav på innsyn i de opplysninger som er registrert om deg. Innsyn kan også fås ved å sende en henvendelse til roy@fasadetek.no. Dersom de registrerte opplysninger ikke er riktige eller er ufullstendige, kan du kreve at opplysningene korrigeres i henhold til personopplysningsloven.

 

OPPBEVARING OG SLETTING

Opplysninger som ikke lenger er nødvendig for det formål de er laget for, slettes fra våre systemer.

 

 

INFORMASJON OM BRUK AV INFORMASJONSKAPSLER.

Enkelte informasjonskapsler trengs for at nettsidene skal fungere så bra som mulig og å gi deg en god brukeropplevelse. En informasjonskapsel (cookie) er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin. Når du besøker våre tjenester, setter vi både midlertidige og varige informasjonskapsler. En midlertidig informasjonskapsel slettes ofte automatisk når du lukker nettleseren din, mens varige kan ligge på din maskin i opptil ett år.

For å kunne se hvordan besøkende av fasadetek.no bruker nettsidene, samles det inn anonym informasjon. Dette brukes til å forbedre fasadetek.no sine tjenester og din brukeropplevelse.

Informasjon om bruk av fasadetek.no samles automatisk inn når du bruker nettsiden, inkludert metadata, informasjonskapsler, enhet, loggfiler, og plassering. Denne informasjonen inkluderer spesifikk data om din interaksjon på fasadetek.no som din innlogging, passord i kryptert form, innhold og lenker, IP-adresse, dato nettsiden benyttes, nettleser, informasjonskapsler, språkinnstillinger og informasjon om din enhet. D.v.s. operativsystem, innstillinger, applikasjons id-er og id på enhet. Noe av denne informasjonen kan gi en omtrentlige geografisk plassering.

Hvis du ønsker å lære mer om informasjonskapsler se http://www.aboutcookies.org.

 

FØLGENDE INFORMASJONSKAPSLER ER I BRUK I VÅRE TJENESTER

 

ANALYSER / GOOGLE ANALYTICS

Google Analytics benytter informasjonskapsler for analyse av trafikk. D.v.s. for å samle informasjon om hvordan du bruker nettstedet. Google Analytics plasserer en informasjonskapsel i din nettleser for å identifisere deg som en unik bruker til neste gang du besøker fasadetek.no. Hver informasjonskapsel kan ikke brukes av andre enn Google for Google Analytics. Informasjonen fra disse kapslene kan overføres og lagres i andre land enn Norge. Informasjonen som samles inn inkluderer ikke data som navn, adresse, etc., men kan brukes og deles av Google og Google Analytics i samsvar med deres personvernerklæringer.

 

FACEBOOK PIXEL

Vi benytter oss av annonsering gjennom Facebook sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.

 

KOMMENTARER

Fasadetek.no er lukket for kommentarer. Men hvis du likevel mot formodning skulle klare å legge igjen en kommentar, kan du huke av for at navn, e-post og nettsted skal lagres. Denne informasjonen lagres da i en informasjonskapsel. Du trenger da ikke å gi denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

AKSIMET

Aksimet samler informasjon om besøkende som legger igjen, mot formodning, kommentarer på fasadtek.no. Informasjonen som da samles inn er kommentatørens IP adresse, avatar og side url. (I tillegg til all annen informasjon du klarer å lure inn sånn som navn, brukernavn, e-postadresse og selve kommentaren.)

INNEBYGD INNHOLD FRA ANDRE NETTSTEDER

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart å overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

 

 

SAMTYKKE I BRUK AV INFORMASJONSKAPSLER

I henhold til norsk lov har du automatisk samtykket i at vi lagrer informasjonskapsler på din datamaskin dersom du tillater dette gjennom innstillingene i din nettleser.

HVEM ØSTLANDSKE FASADETEKNIKK DELER DINE OPPLYSNINGER MED

Østlandske Fasadeteknikk deler ikke dine opplysninger utenfor Østlandske Fasadeteknikk.

TRYGG OPPBEVARING AV DINE OPPLYSNINGER

Det er kun informasjon om Østlandske Fasadeteknikk sine besøkende, kunder eller andre som har henvendt seg direkte til oss som oppbevares. Informasjon som det er snakk om gjelder kun navn, e-post, telefonnummer og ev. adresse som dere selv har oppgitt i tillegg til ev. hvilket prosjekt som har utført for dere. Informasjonen oppbevares på ett lukket område og er passordbeskyttet.

HVOR LENGE ØSTLANDSKE FASADETEKNIKK OPPBEVARER OPPLYSNINGER OM DEG

Informasjon (navn, e-post, adresse og telefonnummer) som du har gitt på ett tidligere tidspunkt via korrespondanse til oss på e-post, sms og fysisk på kontoret oppbevares til du ev. ber om at dette slettes.

RETTIGHETENE DINE NÅR DET GJELDER OPPLYSNINGER SOM ØSTLANDSKE FASADETEKNIKK HAR OM DEG

Som nevnt lagres ikke mer personlig informasjon enn det som er nevnt over. Har vi tidligere vært i kontakt eller du har brukt kontaktskjemaet på nettsiden for å komme i kontakt med oss, så kan du på ett hvert tidspunkt ta kontakt til roy@fasadetek.no hvis du ønsker å vite hva slags informasjon som Østlandske Fasadeteknikk har lagret. D.v.s. navn, telefonnummer, e-post og adresse. Dette er ev. informasjon du tidligere har gitt til Østlandske Fasadeteknikk. Har du spørsmål utover dette så ta kontakt.

HVOR FASADETEK.NO SENDER OPPLYSNINGER OM DEG

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer. Ellers sender ikke Østlandske Fasadeteknikk ut noen opplysninger om deg.

TILLEGGSINFORMASJON

Har du spørsmål utover det som står her så nøl ikke med å ta kontakt på roy@fasadetek.no